Vanlige grunner til at du kan oppleve erektil dysfunksjon

Kjøp Viagra i Apotek Norge

Kjøp Ed Online
Kjøpe Ed I Utlandet

Hva er de beste behandlingene for erektil dysfunksjon

Når det gjelder kjærlighet, er ikke en av de verste følelsene i verden å kunne uttrykke den kjærligheten på alle mulige måter. Det inkluderer fysisk! Dessverre kan han på et tidspunkt i hvert menneskes liv komme i en slik situasjon, uansett hvordan han føler for den spesielle kjærligheten i livet hans. Ereksjonsproblemer er vanskelig å håndtere, men for de som har taklet det i noen tid, kan det vanskeligste være å finne ut hvilken type medisin de skal ta for å behandle erektil dysfunksjon! Jeg vet at jeg kommer til å høres partisk med tanke på at jeg er den som skriver denne artikkelen, men jeg vil fortelle deg om stoffet som fungerte for meg som heter Levitra.

Levitra

Levitra, som også er kjent for å ha navnet Vardenafil, fungerer som enhver annen behandling for ED. Det får musklene som du finner i blodårene i penis til å slappe av for å la blodet strømme og bli fanget inne i kamrene i det mannlige kjønnsorganet, slik at hannen får en ereksjon. En av fordelene med et stoff som Levitra er at du ikke bare får ereksjon fordi du tok den, du må fortsatt bli seksuelt opphisset for å bli oppreist og klar til handling.

Raskt skuespill

En ting å være forsiktig med er at når du tar Levitra, må du huske at en stor mengde blod kommer til å flyte til steder du kanskje ikke er vant til på dette tidspunktet, og dette kan føre til en alvorlig blodfall press så sørg for at du er bevisst omgivelsene dine og prøv å holde deg stabil på føttene. Den siste tingen du kommer til å ønske deg er å snuble eller gå ut når du endelig skal være heldig. Du vil kunne kjenne Levitra når du ser den, den kommer i en veldig tydelig ferskenfarge med tallet 20 eller et annet stemplet på den ene siden basert på doseringen du har fått ordinert, og ordet Bayer trykket to ganger vinkelrett på hverandre på tvers senteret.

Hva du skal være klar over

Hvis du mottar medisiner som ser annerledes ut enn dette, må du gi beskjed til farmasøyten om sjansen for at du fikk feil medisiner. Det er nok å si at du allerede vet hva Levitra er, og mer sannsynlig at du vet hva en ED-medisinering gjør, med tanke på at det bare er å snu det du allerede plutselig ikke kan gjøre nå. La oss snakke fakta, fordi det er rikelig med informasjon du måtte ønske eller trenger å vite før du snakker med legen din om Levitra. Først og fremst er at du trenger å være klar over hva du er og ikke er allergisk mot. Som nevnt inneholder Levitra det kjemiske vardenafil. Selv om det er usannsynlig, er det mulig at en person kan være allergisk mot Vardenafil og derfor ikke kan ta resept av dette stoffet i kroppen.

Noen advarsler

Levitra brukes også i noen tilfeller til å behandle lungearteriell hypertensjon, så det er viktig å diskutere om du allerede tar et annet medisin som behandler det samme problemet. En dobling av reseptene kan bare føre til dårlige resultater, så det er veldig viktig at du diskuterer dette med legen din før du søker reseptstidspunkt. Det samme kan sies hvis du for tiden tar noen form for fritidsmedisiner som faller under kategorien "nitrat", jeg er sikker på at legen din kan gi deg en fullstendig liste over dem, men hvis du vet at du tar et faktum noe som amylnitrat eller "poppers" som du kan sette deg selv i alvorlig fare ved å ikke diskutere det med legen din under avtalen.

Ikke bland med nitrater

Siden Levitra også er et medisin som faller sammen med nitratområdet, kan det å kombinere dette med et annet nitrat føre til at du får et veldig farlig blodtrykk. Hvis du er en mindreårig, og dessverre opplever symptomene på ED (som dessverre kan skje i utgangspunktet i hvilken som helst alder med seksuell modenhet), bør du gjøre deg oppmerksom på at denne medisinen ikke noen gang kommer til å bli godkjent til noen som ikke er minst 18 år av alder, annet enn det går nøtter! (ingen ordspill ment) og snakk med legen din i dag om å få livet tilbake på sporet!

6 Responses to Vanlige grunner til at du kan oppleve erektil dysfunksjon

  1. Erektil dysfunksjon (ED) er manglende evne til å få eller holde en ereksjon fast nok til å ha samleie. … Tilfeldig ED er ikke uvanlig. Mange menn opplever det i tider med stress. Hyppig ED kan imidlertid være et tegn på helseproblemer som trenger behandling. Fysiske årsaker til ED – De vanligste fysiske årsakene til erektil dysfunksjon er relatert til sirkulasjon og blodtrykk. Hjertesykdommer, åreforkalkning, høyt kolesterol og høyt blodtrykk kan alle påvirke mengden blod som strømmer til penis. Se hva du spiser. … Oppretthold en sunn vekt. … Unngå høyt blodtrykk og høyt kolesterol. … Drikk alkohol med måte eller ikke i det hele tatt. … Trene regelmessig. … Ikke stol på Kegels. … Hold oversikt over testosteron. … Unngå anabole steroider.ED kan vanligvis behandles med medisiner eller kirurgi. Imidlertid kan en person være i stand til å behandle den underliggende årsaken og reversere symptomer uten medisiner. Den beste behandlingen kan avhenge av personen. Noen opplever at tradisjonelle behandlinger, som kirurgi eller medisiner, ikke fungerer.

  2. Jeg har taklet erektil dysfunksjon siden 2016 da jeg fylte 63 år, det har vært et problem for meg og min kone, men hovedsakelig for meg selv å komme til rette med at en del av kroppen min ikke lenger fungerer som den skulle. Min kone har forstått, og vi har prøvd forskjellige ting for å hjelpe med problemet og også for å takle problemet.

  3. De fleste kvinner starter vanligvis med en avhørslinje som ofte har en viss angst eller vondt for det. Jeg kan mistenke at partneren min er i en affære, eller at han bare ikke finner meg ønskelig lenger, så jeg begynner å tipse om disse mulighetene Ofte, når en mann som lider av ED, vil han tolke disse spørsmålene – og min sårende holdning – som et angrep på ham, så trekker han seg tilbake. "Jeg opplever dette å trekke meg tilbake som en bekreftelse på at jeg har gjort noe galt, og derfor trekker jeg meg enda lenger." Når jeg gjør dette, kan økende nivåer av angst eller depresjon sette inn, sammen med mistanker om hva som skjer med ham, samt en fortsatt tro på at det er noe galt med meg. Sluttresultatet er at vi som par har sluttet å kommunisere helt – ikke bare på soverommet, men i alle aspekter av forholdet vårt.

  4. Jeg har taklet ereksjonssvikt i noen år nå. Det startet noen år etter college og har nylig begynt å bli veldig dårlig. Jeg mister all motivasjon for å prøve å ha sex med min kone nå og det skader forholdet vårt.

  5. Erktil dysfunksjon vedvarende forårsaket av mentalt stresset person og denne situasjonen mannen som inablity med samleie eller annen seksuell legning kan oppstå. det beskriver at en slik manglende evne situasjoner.

  6. Jeg føler at jeg er en enorm skuffelse for partneren min på grunn av min erektil dysfunksjon. Han er veldig tålmodig med meg, men jeg er redd for at han vil forlate meg senere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *