Kjøp Propecia i Norge online

Kjøp Viagra i Apotek Norge

Da jeg var ca 10 år gammel min mor oppdaget de første hvite hår som dukket opp på hodet mitt. Siden hun selv begynte å få hvite hår da hun var 18 vi avvist det som skyldes genetikk. Men da jeg fylte 17 begynte jeg opplever betydelig håravfall; Når jeg ville gre håret mitt, eller kjøre min hånd gjennom det en haug med hår ville falle ut på mine skuldre eller ansikt. Siden jeg trodde det var normalt jeg ikke har omsorg for det og la den gli. Nå i en alder av 24 min hårtap har blitt så betydelig at min hodebunnen er synlig gjennom håret mitt, spesielt på midten foran hodet mitt. Heldigvis er jeg ikke lett embaressed om mitt hårtap, men jeg bestemte meg for å gjøre noe med det for å ikke bli skallet i en alder av 30. Jeg gikk til en hudlege, og han foreskrevet meg Propecia med positiv anbefaling fra hans andre pasienter. Jeg var optimistisk, så jeg ga det en sjanse.

Kjøp Propecia online

I løpet av den første måneden av å bruke 1 mg tabletter én gang daglig av Propecia jeg fortsatt ikke har lagt merke til noen forskjell. Håret var fortsatt kommer av hodet mitt når jeg dusjet og lathered det med sjampo, men jeg var ikke sikker på om håret teller som var falt siden det var praktisk talt umulig å telle. I alle fall ble min skallethet ikke forverring. Den virkelige merkbare forskjellen er at jeg har lagt merke til var under den andre måneden av å ta Propecia når antall hår som faller fra hodet mitt nesten stoppet. Jeg ble litt sjokkert siden hver gang jeg ville vaske hodet mitt med sjampo det var så mange hår igjen på mine lathered hender. Jeg ble sjokkert, og overrasket for å være ærlig. Selv om jeg var optimistisk før du begynner å ta Propecia jeg virkelig ikke forvente for min hårtap til nesten opphøre i løpet av noen få uker.

I dag fortsetter jeg å ta 1mg av Propecia tabletter en gang om dagen, og det har gått seks måneder siden jeg først starter behandlingen. Hver gang jeg vasker hodet mitt med sjampo er det knapt noen hår som faller av, og mer over min balding patter har stoppet fra å komme verste. Jeg ble besatt av å se på mitt hode og hår i speilet siden jeg merke til endringen med Propecia, og jeg må si at jeg har lagt merke til at noen hår begynner å vokse. Min hårfarge er mørk brun nesten svart, og de nye hårsekker som vokste siden jeg la merke til endringen er litt tynnere enn mine andre hår, men de ser skinnende og sunt. I tillegg er en observasjon jeg har gjort var at jeg har mye mindre tørr hud, og mye mindre hud flak kommer av hodebunnen min på daglig basis. Uansett hvilke endringer som skjedde forbedret helsen min hodebunnen også, og jeg er takknemlig for det. Jeg oppfordrer deg til å gå til en hudlege og få Propecia så snart som mulig for å prøve det for deg selv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *