Bør du vurdere å ta Kamagra for ED?

Kjøp Viagra i Apotek Norge

Artikkel av dr. Ian Door

Hva er Kamagra

Den første linjen av behandling for ukomplisert Impotens er bruk av oral medisiner kjent som, Kamagra. Menn med erektil dysfunksjon ta Kamagra piller eller gelé før du begynner seksuell aktivitet og narkotika øke den naturlige signaler som er generert under intercourse, og dermed forbedre og forlenge ereksjonen selv. Disse medikamentene er trygge og ganske effektiv, med bedring i ereksjon i nesten 80 prosent av pasienter som bruker Kamagra. Tidlig bekymringer om mulige dårlige effekter på hjertet ikke har bevist sant, etter omfattende testing og fem års bruk, kan Kamagra trygt brukes av alle hjertepasienter, unntatt de som bruker medisiner som kalles nitrater på grunn av en interaksjon mellom disse to klasser av narkotika. Bivirkningene av Kamagra er milde og vanligvis forbigående, minkende i intensitet ved fortsatt bruk. De mest vanlige bivirkningene er hodepine, tett nese, rødme og muskelsmerter. I sjeldne tilfeller kan Kamagra forårsake blå-grønne skyggelegging av synet på grunn av høye blodverdier av Kamagra øve en kort effekt på netthinnen i øyet. Dette er ikke en langsiktig risiko, stopper det innen kort tid som mengden av Kamagra i blodet synker.

Har du behov Kamagra?

Saken handler om Kamagra at Du bør ikke begynne å ta Kamagra når du fortsatt har sunn erektil funksjon og du bare bruker den til å øke dine prestasjoner i senga. Det finnes ingen bevis for at folks kan bli fysisk avhengige Kamagra, men hvis du bare føle deg trygg i sengen med Kamagra sjansene er når du er ute av å utføre seksuelt uten det vil du ikke føler deg komfortabel og muligens lider av prestasjonsangst som kan øke sjansene for du lider av erektil dysfunksjon.

Noen youger mennesker bedre å vente til du er i de eldre år før du begynner å ta Kamagra Jellies eller tabletter slik at du og verdsatt mye mer, og det vil ha en mye mer related og viktig effekt på sexlivet enn det vil hvis du begynner å ta Kamagra i tjueårene, er det ikke å si at du bør ikke ta Kamagra i tyveårene, fordi yngre mennesker fortsatt lider av (ED). En annen ting å huske er at menn alltid overdrive sin erektil funksjon, slik at de kan godt massivt og over understreke effekten som Kamagra har på dem for å få dem til å føle mer macho foran sine venner.

FØR man tar Kamagra DU bør alltid søke medisinske råd fra din lege.

Om forfatteren

MD spesialiserer seg på seksuell helse, inkludert ED og forhold direkte knyttet til seksuell adferd.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *